Да имаш токсични черти може да бъде невероятно вредно за самия

...
Да имаш токсични черти може да бъде невероятно вредно за самия
Коментари Харесай

Токсичната черта на всяка зодия, която дразни околните

Да имаш токсични черти може да бъде необикновено нездравословно за самия теб и за хората към теб. Никой не е светец. Склонни сме постоянно да виждаме единствено чуждата вина и да пропущаме своите лични дефекти.

Истината е, че всеки има най-малко една не толкоз здравословна линия или проблем в характера – това може да бъде доста по-дразнещо и неприятно за хората към вас, както и възпрепятстващо развитието ви като персона, в сравнение с допускате. 

Астрологията ви разрешава освен да разберете позитивните ви качества, но и тези, които не постоянно сте склонни да признаете.  След като научите токсичната линия, която най-често се свързва с вашия зодиакален знак, може би ще се мотивирате да работите върху нея, с цел да подобрите връзката си с хората и да не се самосаботирате. 

Открийте в галерията ни коя е токсичната линия, която е присъща за всеки зодиакален знак. 
 Токсичната линия на всяка зодия, с която нервират близките  Токсичната линия на всяка зодия, с която нервират близките  Токсичната линия на всяка зодия, с която нервират близките  Токсичната линия на всяка зодия, с която нервират близките
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР